Reîncep lucrările la Centura Târgoviștei. Proiectul a fost împărțit, se va lucre simultan pe 5 loturi

Publicitate

Una dintre problemele mari în ceea ce privește infrastructura municipiului Târgoviște este pe cale să devină amintire!

De la întreruperea lucrărilor la Centura municipiului Târgoviște, după ce acestea au fost realizate parțial, nu a fost zi în care târgoviștenii să nu critice faptul că proiectul a fost abandonat, deși eforturile administrației au fost considerabile, totul împotmolindu-se în neputința sau neseriozitatea constructorilor care au câștigat licitațiile.

Primarul Cristian Stan a anunțat că joi, 24 octombrie, a semnat toate cele 5 contracte de execuție de lucrări care vizează modernizarea și reabilitarea drumului de centură.

”Noua strategie de contractare aplicată și împărțirea în 5 loturi a proiectului a fost determinată de necesitatea de a se lucra simultan, de către mai mulți constructori, astfel încât investiția să avanseze foarte rapid. Termenele de execuție sunt cuprinse între 6 și 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje și poduri rutiere), iar lucrările vor debuta în câteva zile”, a precizat edilul Târgoviștei.

Tot joi a fost semnat și contractul de asociere dintre Municipiul Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, asociere prin care Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentat de președintele Alexandru Oprea, contribuie cu suma de 3.000.000 lei la realizarea proiectului Centurii.

„Doresc să îi asigur pe toți târgoviștenii că vom face tot ceea ne stă în putință pentru a duce la bun sfârșit zecile de investiții aflate în derulare în municipiul Târgoviște în acest moment, în vederea asigurării unei dezvoltări accentuate și durabile a orașului în care ne-am născut, trăim și ne creștem copiii”, a mai transmis primarul Cristian Stan.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!