Reacția reprezentanților fabricii de ciment de la Fieni după moartea bărbatului surprins între un vagon de tren și o semiremorcă de TIR

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit vineri,  13 septembrie, după ce a fost surprins între între ultimul vagon al unei garnituri de tren și semiremorca unui TIR, care se deplasa la fabrica de ciment Fieni. Reprezentanții fabricii de la Fieni au reacționat după moartea bărbatului, transmițând condoleanțe familiei victimei.

“Fieni, 13 septembrie 2019. În dimineața acestei zile, în jurul orei 03.00, s-a produs un accident la intersecția dintre un drum public și trecerea la nivel cu calea ferată, în apropierea fabricii de ciment Fieni. Din nefericire, în urma acestui accident, și-a pierdut viața impiegatul de mișcare, angajat al Unicom Tranzit SA. Conducerea fabricii de ciment Fieni regretă profund pierderea acestei vieți omenești și transmite condoleanțe familiei victimei. Din primele informații reiese că, în timpul unor manevre pe calea ferată, impiegatul a fost surprins între ultimul vagon al unei garnituri de tren și semiremorca unui TIR care se deplasa spre fabrica de var Fieni. Imediat după accident a fost apelat numărul de urgență 112, echipajul de pe ambulanța sosită la fața locului constatând decesul acestuia. Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița, poliția, precum și alte organe abilitate ale statului cercetează acest eveniment. Pentru conducerea fabricii de ciment Fieni siguranța angajaților proprii și a terților care lucrează pentru fabrică este o prioritate, ca atare conducerea fabricii a demarat o analiză internă, exprimându-și în același timp disponibilitatea de a colabora cu organele abilitate ale statului împrejurărilor în care s-a produs nefercitul accident”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!