Puștiul Andrei Șerban confirmă tot mai mult la Chindia Târgoviște! “Golul l-am dedicat familiei, colegilor, antrenorilor și tuturor suporterilor noștri”

Publicitate

Ionuț Parghel
Mijlocașul Andrei Șerban a devenit o piesă tot mai importantă în angrenajul Chindiei Târgoviște. Tânărul fotbalist și-a arătat din nou calitățile și-a a pus umărul serios pentru ca echipa la care este legitimat să iasă victorioasă în primul meci oficial din 2019.

Vineri, Chindia a dispus de Aerostar Bacău cu 3-2, iar reușita câștigătoare a fost semnată de puștiul de doar 18 ani. În minutul 82 al întâlnirii, Șerban l-a bătut pe Udeanu cu un șut din 6 metri, după ce i-a fentat pe Ardei și Ichim, în urma pasei primite de la Rață. Reușita cu Aerostar Bacău a fost a patra pentru tânărul fotbalist în sezonul actual. La finalul jocului, mijlocașul a dedicat golul familiei sale, antrenorului, colegilor și fanilor roș-albaștrii. “A fost primul meci după o perioadă dificilă. Am avut parte de un joc greu și de un adversar bun. Important a fost că am obținut cele trei puncte. Cred că aveam parte de un meci mai ușor dacă eram mai atenți la faza defensivă. Am luat 2 goluri care puteau fi evitate ușor. Indiferent de maniera partidei noi trebuia să obținem toate punctele pentru a ne menține aproape de podium. Sunt bucuros că am câștigat și sperăm să avem parte de cât mai multe victorii în jocurile următoare. Obiectivul nostru este promovarea și vom face tot posibilul să reușim acest lucru. Jucăm cu încredere fiecare meci și sperăm să obținem cât mai multe pentru ca la final să ne bucurăm de o promovare mult așteptată. Sunt bucuros că am reușit să dau gol. Când se apelează la mine dau tot ce am mai bun pentru a-mi ajuta echipa să câștige. Nu mă așteptam să marchez. După ce am primit al doilea gol ne-am mobilizat mai bine și am reușit să încriem de două ori. Când am restabilit egalitatea la doi eram sigur că o să câștigăm. Am avut atitudine și forța mentală necesară pentru a deveni învingători. Golul l-am dedicat familiei, colegilor, antrenorilor și tuturor suporterilor noștri care ne susțin din tribune și din fața televizorului”, ne-a declarat puștiul de pe “Eugen Popescu. Păna la meciul cu Aerostar Șerban a mai încris în partidele cu Farul Constanța, Ripensia Timișoara și UTA Arad.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!