Puști de viitor! Patru juniori de la Kinder Târgoviște au ajuns la centrul de copii și juniori al FCSB. “Ne dorim ca jucătorii noștri să facă pasul către marea performanță”

Publicitate

IONUŢ PARGHEL
Micuții fotbaliști de la Kinder Târgoviște au ajuns să fie tot mai căutați de centrele de copii și juniori ale marilor cluburi din țară și nu numai. Clubul târgoviștean a rămas fără mai mulți juniori de perspectivă în ultimii ani: Fabian Năstase (2004 – atacant), Paul Ganea (2005 – portar), Luca Manolache (2005 – mijlocaș), Gabriel Dumitru (2005 – fundaș) și Ștefan Pârvu (2004 – fundaș). Primii patru puști au ajuns la centrul de copii și juniori de la FCSB București, iar ultimul a luat drumul Angliei, ajungând la Academia de Fotbal de la Northampton.

Înainte de a ajunge la FCSB, Ganea și Manolache au trecut și pe la centrul de copii și juniori al lui Dinamo București. De asemenea, alți doi puștii, Ștefan Stănescu (2004 – mijlocaș) și Antonio Ivan (2003 – fundaș) au ajuns la centrul de copii și juniori de la Concordia Chiajna. Ambii până să facă pasul la Chijna, după despărțirea de la Kinder, au evoluat la GȘA Nucet și CSȘ Târgoviște. Plecările masive de jucători în ultima perioadă a bucurat din plin conducerea clubului târgoviștean. “Pentru acest lucru muncește clubul nostru. Ne dorim ca tot mai mulți copii să facă pasul către marile centre de juniori din țară. Cu toții ne dorim ca puștii noștri să facă pasul către marea performanță. Ne interesează ca ei să primească o educație sportivă foarte bună din partea antrenorilor din club. Roadele muncii lor încep să se vadă tot mai mult. În viitor ne dorim să-i vedem la echipele din primele ligi din România sau străinătate. Ne bucurăm foarte mult că juniorii noștri ajung la centre importante din țară. ”, ne-a declarat Edurad Prisăcaru, președintele clubului Kinder Târgoviște. Cei șapte puști care au părăsit Kinder în ultima perioadă au fost antrenați de Cosmin Toboșaru, Eduard Prisăcaru și Cosmin Lunescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!