Puști de viitor! CSȘ Târgoviște s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național de baschet U16. “Este o performanță notabilă”

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de baschet masculin U16 a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște are parte de un sezon foarte bun în Campionatul Național. Formația dâmbovițeană, antrenată de Andra Păun Adiohos, s-a calificat la turneul semifinal, fază în care se vor regăsi cele mai bune 12 echipe din țară la această categorie de vârstă.

Micuții baschetbaliști târgovișteni și-au asigurat prezența în penultima fază a Campionatului Național înainte de disputarea ultimului turneu de calificare al grupei 2, din care mai fac parte Știința București, Steaua București, CSȘ Târgu Jiu, CSȘ Craiova, LPS CSU Pitești și Amicii Pitești. Înaintea ultimului turneu de calificare, CSȘ Târgoviște ocupă locul 3, cu 17 puncte acumulate, după formațiile din capitală, Știința și Steaua. Calificarea târgoviștenilor în penultima fază a Campionatului Național a survenit săptămâna trecută, pe teren propriu, după ce a învins pe LPS Pitești (64-45) și Amicii Pitești (88-29). Interesant e și faptul că echipa dâmbovițeană are în componentă numai puțin de cinci jucători care sunt mai mici de 16 ani. “Calificarea la turneul semifinal este o performanță notabilă pentru noi. Obiectivul nostru era calificarea la turneul semifinal. Evoluțiile băieților au fost unele foarte bune în acest sezon. Totuși, este foarte greu să ne luptăm cu Știința și Steaua. Ne-am calificat de pe locul 3 iar acest lucru ne bucură. Să ajungi în primele 12 echipe din țară la acest nivel nu este un lucru puțin. Ne dorim ca la turneul semifinal să facem o figură cât mai frumoasă”, ne-a declarat Andra Păun Adiohos. Lotul echipei CSȘ Târgoviște U16 pentru acest sezon cuprinde următorii jucători: Filip Bondilă, Robert Băilă, Dani Bolovan, Rareș Pop, Tudor Arabagiu, Alexandru Coman, Valentin Vârjoghe, Luca Lupașc, Alexandru Pencea, Teodor Nica, Enrico Roman, Dragoș Păunescu, Andrei Parnia și David Rusu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!