Punct important obținut de Flacăra Moreni în campionat. Remiză cu liderul seriei

Publicitate

Punct important obținut, astăzi, de Flacăra Moreni într-un meci din cadrul Ligii a 3-a. Pe teren propriu, “lupii” de pe malul Cricovului au încheiat la egalitate, 2-2, disputa cu liderul seriei C3, Progresul Spartac București, ce a contat pentru etapa a 11-a a campionatului.

În partida cu bucureștenii, elevii lui Gabriel Paraschiv au început jocul cu “frâna” de mână trasă, iar după primul sfert de oră s-au văzut conduși pe tabelă, prin autogolul  lui Alexandru Oaie (17). Orgoliul dâmbovițenilor s-a observat 17 minute mai târziu când au reușit să restabilească echilibrul, în urma reușitei semnate de Iliescu.

În actul secund, în minutul 63, Progresul a trecut din nou în avantaj, la capătul unui gol marcat de Tudorache. Pe final de joc, cu 13 minute înainte de ultimul fluier, morenarii au răbufnit din nou și au restabilit din nou egalarea, prin Drăgan, jucător care a stabilit și scorul final.

Pentru disputa cu Progresul, staff-ului tehnic de la Flacăra a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Duță (80 Chiran) – Costache, Matei, Oaie, Cernea – I. Constantin, Anton (80 Ilie), Calofir – Zidăroiu (67 Drăgan), Iliescu, Niculăescu.

După 11 jocuri disputate în actualul sezon, Flacăra se poziționează pe locul 4 în serie, cu 20 de puncte acumulate. Etapa viitoare, morenarii vor înfrunta pe FC Voluntari II.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!