Pui de pisică ucis cu bestialitate de un copil de 10 ani. Se cere educația minorilor în spiritul protecției animalelor

Poza facut cu o zi inainte ca pisicul sa fie omorat de un copil de 10 ani
Publicitate

Pisicul din imagini a fost ucis cu bestialitate de catre un copil needucat. Acest copil traieste in Orastie si ucide cu regularitate animale mici (pisici catei). Asociatia Lupy Orastie a fost sesizata in legatura cu un caz socant si igreu de acceptat de catre oricine, chiar daca nu este neaparat un iubitor de animale! Copil de 10 ani ucide cu bestialitate si sadism animale! Indeamna si pe altii sa faca asta!

Pisicul gasit in data de 13 iulie in zona unei piete din Orastie, Micro 1, urma sa fie preluat de catre Asociatia Lupy Orastie. Inainte insa ca voluntarii asociatiei sa ajunga sa il preia, pisicul a fost luat de acest copil si a fost ucis. A fost gasit a doua zi cu un picior rupt, coloana vertebrala rupta si plin de sange pe botic.

Membrii asociatiei Lupy Orastie sunt efectiv ingroziti de acest eveniment. Cazul a fost postat pe Facebook pe un grup local, unde o comunitate intreaga a fost oripilata. Exista sute de comentarii care dovedesc acest lucru.

A fost postat si pe pagina Asociatiei Lupy (https://www.facebook.com/lupy.asociatia/posts/993644060816329?comment_id=995006990680036&reply_comment_id=995435110637224&notif_id=1531724027407625&notif_t=feed_comment).

S-a facut o sesizare verbala si la Politia mun. Orastie de catre persoana care a gasit pisicul. Politia a facut o confruntare cu copilul si mama sa dar totul a ramas la nivel de discutii verbale.

Din relatarile unor copii din zona, acest copil a indemnat un alt copil, in varsta de 6 ani, sa loveasca cu piciorul pisicul muribund.

De asemenea, din relatarile de pe facebook, un martor spune ca acelasi copil a ucis un catelus luandu-l de picioarele din spate si izbindu-l cu capul de un garaj, avand spectatori cateva fetite. Apoi l-a aruncat in gradina unor oameni care au sunat la 112, insa nu se stie ce masuri au fost luate.

Vrem dreptate pentru acest pisic si pentru celelalte animale ucise. A facut acest lucru in mod repetat! Probabil sunt zeci de animalute ucise cu bestialitate de acest copil, despre care nu se stie.

Atasam poze cu pisicul viu, in data de 13 iulie si pozele din 14 iulie cand a fost gasit mort.

Va rugam sa fiti alaturi de aceste suflete nevinovate. Cerem sa se faca dreptate.

Consideram ca la virsta foarte frageda de 10 ani, daca acest copil ucide animale cu o cruzime de nedescris, este un semn clar al unei tulburari grave de comportament si al lipsei unei educatii serioase in familie.  Daca nu se ia nici o masura, acest copil va continua si mai tarziu poate ajunge un criminal.

Sursa: petitieonline.ro

Semneaza si tu petitia! Pana acum s-au stras in jur de 800 de semnaturi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!