Publicitate inedită! Un schi cu numele Stațiunii dâmboviţene Peștera-Padina se află în cel mai vizibil loc din Silvretta Arena Ischgl-Samnaum (Austria) | FOTO

Publicitate

Tricolorul României și numele Stațiunii dâmbovițene Peștera-Padina, la loc de cinste și foarte vizibil pentru turiștii care aleg domeniul schiabil austriac Silvretta Arena! Din data de 13 martie, la un an de când stațiunea dâmbovițeană a fost declarată de interes național, Peștera-Padina are parte de o promovare inedită.

Grație patronului Hotelului ”Peștera” din Dâmbovița, un schi cu numele Stațiunii Peștera-Padina se află în cel mai vizibil loc din Silvretta Arena Ischgl-Samnaum, pe Signpost-ul făcut din schiuri vechi de la Pardorama (2600m altitudine), o tradiție a locului.

”Este o foarte bună oportunitate pentru a promova stațiunea noastră care peste câteva zile (15 martie – n.n.) va împlini un an de când Guvernul României a declarat-o de Interes Național. Totul a fost posibil datorită sprijinului primit din partea dlui Günther Zangerl, președintele companiei Silvrettaseilbahn AG ISCHGL, care administrează peste 238 Km de pârtii de schi perfect întreținute (515 hectare), cu 45 de instalații de transport pe cablu. Într-o zi bună, în Silvretta Arena schiează cca 23.000 de persoane și pe lângă Signpost-ul Pardorama trec cel puțin 6.000. Câteva sute se opresc zilnic pentru poze”, a precizat Valentin Calcan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!