Protest în munți! Lanț uman împotriva buldozerelor în Parcul Natural Bucegi

Publicitate

Mai mulți parlamentari USR, împreună cu membri ai Filialei USR Dâmboviţa, au participat duminică la un protest pe platoul Parcului Natural Bucegi, în apropiere de Piatra Arsă, în zona în care au început lucrări de construcţie pentru case de vacanţă.

Participanţii au făcut un lanţ uman pe locul unde au început lucrările şi au afişat un banner cu mesajul ”Vrem o României fără penali şi fără hoţie”.

”Mesajul nostru e clar și ferm: nu ne putem permite să distrugem natura, doar pentru ca niște speculatori imobiliari să-și umple buzunarele. Protecția mediului este o investiție în viitorul României, iar respectarea legilor este obligatorie chiar și în vârf de munte. Le mulțumesc tuturor celor care au venit la protest și vă asigur că vom apela la toate acțiunile legale posibile pentru a opri devastarea Bucegilor. De altfel, am început acest lucru încă de săptămâna trecută, când am depus primele interpelări oficiale în acest caz. Am încredere că, împreună, le vom lăsa moștenire copiilor și nepoților noștri locuri de care să se poată bucura pe deplin și o țară mai verde și mai sănătoasă”, a fost mesajul parlamentarului USR Mihai Goțiu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!