Promoțiile lunii iulie la Salonul Avenue Dee din Târgovişte

Publicitate

Salonul Avenue Dee, unul dintre cele mai moderne din Târgoviște, vă așteaptă în luna iulie cu o gamă largă de promoții de care trebuie să profiți din plin! Astfel, Avenue Dee vă propune următoarele promoții în această perioadă:

  • la zece ședințe de împachetare la tunel cu raze infraroșii veți primi bonus cinci ședințe de detox și două ședințe de oxigen hiperbaric;
  • la zece ședințe de Zentisse veți avea trei ședințe gratuite de tunel cu raze infraroșii;
  • la cinci ședințe de radiofrecvență facială aveți bonus două ședințe de drenaj limfatic facial și o ședință oxigen hiperbaric;
  • ofertele Happy Hour continuă și în luna aceasta! Zece ședințe de tunel cu raze infraroșii cu zece ședințe de Vacuum la prețul de 1000 lei. Ofertă valabilă între orele 12.00 -15.00, doar în luna iulie!
  • La cinci ședințe de mezoterapie virtuală și cinci ședințe de radiofrecvență facială veți primi din partea Salon Avenue Dee cinci ședințe de oxigen hiperbaric.

Așadar, la Salon Avenue Dee vara aceasta este despre tine!
Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului de pe Calea Domnească, din Târgoviște, de luni până vineri, între orele 09.00 – 20.00, iar sâmbătă între orele 09.00 -16.30.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!