Proiect îndrăzneț în fotbalul dâmbovițean. Cetatea Târgoviște vizează promovarea. Marius Bogdan Amerikanu: “Avem gânduri mărețe în noul sezon”

Publicitate

Ionuț Parghel
Cetatea Târgoviște se anunță a fi un proiect îndrăzneț în fotbalul dâmbovițean. Formația manageriată de Marius Bogdan “Amerikanu” are gânduri mărețe după numai un an de la înființare.

Astfel, în noul sezon, gruparea târgovișteană va evolua în Liga a 5-a, iar obiectivul acesteia în noul sezon va fi promovarea în Liga a 4-a. Cum țintele Cetății sunt mărețe, oficialii clubului au efectuat săptămâna trecută primele mutări. La capătul unei ședințe interne, oficialii clubului l-au numit antrenor pe Florin Anton, iar secundul acestuia a devenit Bogdan Croitoru. De asemenea, delegat și antrenor cu portarii va fi Sebastian Stan. Tot săptămana trecută s-a realizat și primul transfer. Astfel, sub comanda lui Anton a ajuns Daniel Bălașa, jucător ce a evoluat în sezonul recent încheiat pentru Unirea Bucșani. În perioada următoare, la Cetatea vor ajunge mai mulți jucători ce-au evoluat la nivel național. “Avem gânduri mărețe pentru noul sezon. După ce-am terminat stagiunea trecută pe locul 2 în Promoție Nord, de această dată datele problemei vor fi totul altele. Staff-ul tehnic a fost întărit considerabil, iar în scurt timp va fi completat și lotul de jucători. După ce l-am achizionat de Daniel Bălașa la echipa noastră vor ajunge și alte nume importante. Ne dorim promovarea în Liga a 4-a”, ne-a declarat Marius Bogdan „Amerikanu”, managerul clubului. Cetatea Târgoviștea va evolua în noul sezon pe stadionul din Șotânga. Nu este exclus ca Cetatea să ajungă chiar din toamna acestui an în Liga a 4-a, dacă o echipă cu tradiție din fotbalul dâmbovițean va spune adio eșalonului de elită județean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!