”Programul” lui Moș Crăciun la Târgoviște. Primăria și Teatrul Tony Bulandra, ”ajutoarele” Moșului și în 2018

Publicitate

Anul acesta, în cinstea Zilei Naționale și a celor o sută de ani care au trecut de la Marea Unire, și sărbătorile de iarnă vor fi cu totul aparte la Târgoviște. Astfel, luminile de sărbătoare, în bradul instalat pe Platoul Prefecturii și în Orășelul lui Moș Crăciun, amenajat pe același platou, vor fi aprinse în după amiaza zilei de 1 Decembrie, după pleiada de ceremonii dedicate Centenarului.

Și în zilele următoare, adică din 2 decembrie până pe 16 decembrie, vor fi spectacole pentru copii marca Teatrului Tony Bulandra, dar şi spectacole de muzică realizate de micuții artiști de la Palatul Copiilor, de şcolile din Târgovişte, program de colinde susţinut de comunitatea bulgară.

În data de 14 decembrie, va avea loc Parada lui Moș Crăciun. Moșul va saluta și anul acesta Târgoviștea pe traseul Bdul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bdul Libertăţii, până în Piaţa Tricolorului, unde va împărți daruri copiilor. ”Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moş Crăciun se vor face în perioada 14 – 16 decembrie, începând cu ora 16.00, la scena lui Moş Crăciun din Piaţa Tricolorului. Totodată, în perioada 17 – 21 decembrie, aşa cum s-a obişnuit, copiii vor primi daruri şi la Primăria Târgovişte, bineînţeles de la Moş Crăciun. Pentru întâlnirea cu Moş Crăciun de la Primăria Târgovişte înscrierile se vor face în perioada 3-10 decembrie”, a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Pentru aceste sărbători, administrația – ajutor pentru Moș Crăciun – a pregătit 6500 de cadouri, din care 4000 vor fi împărţite de Moş Crăciun la Primăria Târgovişte, și 2500 – împărţite de Moş Crăciun în Piaţa Tricolorului. ”Am convingerea că şi anul acesta vom bucura foarte mulţi copii, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii ani. Aşadar, îi invităm pe târgovişteni, pe dâmboviţeni să participe la evenimentele organizate în Târgovişte atât pe 1 decembrie, cât şi pe parcursul lunii decembrie, în condiţiile în care spectacolele şi toate surprizele sunt pregătite în special pentru cei mici, dar nu numai. Va fi o perioadă absolut deosebită, o perioadă care reprezintă, într-adevăr, cea mai frumoasă perioadă a anului”, a mai transmis edilul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!