Prinţesa Urbană vine la Târgovişte. Lansare de cărţi cu miez

Publicitate

Sambata, 9 decembrie 2017, de la ora 10.30 va avea loc la Biblioteca Judeteana ”Ion Heliade Radulescu” din Targoviste o multiplă lansare de carte. Jurnalista și bloggerița Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai iubite și cunoscute bloguri autohtone, www.printesaurbana.ro, va lansa la Targoviste în prezența unui public numeros romanul revelație al acestei toamne, Ziua în care la celălalt capăt al iubirii n-a mai fost nimeni, din care s-au vândut 10.000 de exemplare în două luni, dar și cea mai recentă carte pentru copii cu Ema și Eric, Împreună.

Autoarea va prezenta și trei cărți de parenting recent lansate de Editura Univers, Nu există copii răi de Janet Lansbury, Copilul tău competent de Jesper Juul și Psihanaliza Basmelor de Bruno Bettelheim. Ioana Macoveiciuc va aduce cu ea și celelalte cărțile pentru copii scrise de ea, care s-au bucurat de mare succes.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:30 și este potrivit pentru întreaga familie. Copiii sunt așteptați cu jucării, iar participanții sunt încurajați să pună întrebări despre orice temă legată de parenting doresc.

Organizatorul, Fragilistic – Librăria Iscusită, va pregăti momente speciale pentru participanți și gustări sănătoase. Părinții prezenți vor putea discuta cu invitatele despre viața de familie, resurse de educație cu blândețe, importanța lecturii pentru cei mici și cei mari. La final, autoarea va oferi autografe și va face poze cu toți cei prezenți la lansare.

Sponsorii acestui eveniment sunt: Fragilistic – Librăria Iscusită, Bucovina, Anca Lucia – Compoziții Florale, Fotograf Eduard Ionescu, Spalatoria Go Clean, Cris Ying Yang Medical.

Accesul la eveniment este liber. Mai multe detalii găsiți aici:  https://www.facebook.com/events/171322680123635/

Ioana Chicet-Macoveiciuc are peste 15 ani de experiență în presa scrisă, project management și comunicare online. Actualmente este scriitor de carte și de blog, precum și organizator de evenimente pentru părinți. Scrie delicios, onest și asumat pe www.printesaurbana.ro din ianuarie 2007 și, de când a devenit mamă, subiectele de pe blog se învârt în jurul vieții de familie, al unui stil de viață sănătos, al dezvoltării de sine și al creșterii copiilor cu respect și blândețe.

În anul 2015 lansează prima ei carte pentru oameni mari, O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă, (Editura Univers, 2015) o carte ce a devenit rapid bestseller la nivel național, cu vânzări de peste 30.000 exemplare.

La lansare, autoarea va vorbi despre toate cărțile scrise de ea, care vor fi disponibile spre vânzare la prețuri cu discount.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!