Primăria Târgoviște a semnat cel mai mare contract de finanțare cu fonduri europene alocat vreodată unei unități de învățământ din municipiu

Publicitate

Primăria Târgoviște a semnat, pe 8 martie, cel mai mare contract de finanțare cu fonduri europene alocat vreodată unei unități de învățământ din Târgoviște. Proiectul, cu o valoare de peste 22 milioane lei, vizează extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale ”Matei Basarab”.

Practic, potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, unitatea de învățământ va fi reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări gospodărești, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Lucrările vor debuta în cel mult 10 zile.

Contractul a fost semnat în prezența Rovanei Plumb, Ministrul Fondurilor Europene, și a lui Liviu Mușat, Director al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Au mai participat la eveniment: deputații Corneliu Ștefan, Carmen Holban, Claudia Gilia, Oana Vladuca, subprefectul Mureșan Florina, rectorul Universității “Valahia”, Călin Oros, Sorin Ion, inspector școlar general, Cristina Stroe, inspector școlar general adjunct, Sorin Stoica, director al Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, și directorul Școlii Gimnaziale “Matei Basarab”, Florin Sontea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!