Primăria Pucioasa propune măsuri importante pentru fluidizarea traficului. Două străzi importante vor deveni cu sens unic

Publicitate

Odată cu amplul program de asfaltare străzi ce a demarat la Pucioasa, administrația ia în calcul câteva măsuri absolut necesare pentru fluidizarea traficului din ce în ce mai aglomerat.

Astfel, propunerea primarului orașului stațiune, Constantin Ana, este următoarea: pe Bulevardul Gării și pe Aleea Ardealului circulația să se desfășoare pe sensuri unice – pe Bulevardul Gării circulația se va desfășura dinspre DN71 către Gară, iar pe Aleea Ardealului dinspre DN71 spre Bulevardul Gării.

”Cu siguranță conducătorii auto din orașul nostru vor fi la început bulversați de această schimbare, dar va rog să conștientizați faptul că numărul din ce în ce mai mare de vehicule ne creează probleme reale, în condițiile unei infrastructuri ce nu poate fi redimensionată, iar pericolul apariției de coliziuni în trafic este iminent”, a explicat edilul pe contul personal de socializare.

De altfel, reorganizarea traficului în zona centrală a orașului Pucioasa nu se va opri aici, deoarece administrația dorește să amenajeze o parcare în locul Bazarului pieței și prin prelungirea Aleii Pieței până în sensul giratoriu de la Hotel CERES, măsură care va asigura o fluidizare a traficului, dar și crearea de parcări în cartierul de pe strada Fântânilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!