Prima înfrângere în amicale pentru FC Aninoasa | GALERIE FOTO

0
Publicitate

Ionuț Parghel
FC Aninoasa a încheiat printr-o înfrângere al doilea meci amical din această perioadă precompetițională. Echipa din apropierea Târgoviștei a cedat, la limită, 2-3 cu Metaloglobus București, ocupanta locului 13 din Liga a 2-a. Eșecul cu gruparea din capitală a survenit pe final de joc, când antrenorul Cristi Bălașa a trimis în teren și jucătorii care au luat loc pe banca de rezerve la începutul întâlnirii.

Împotriva unei formații arțăgoase, Aninoasa s-a aflat de două ori în avantaj: prima dată a deschis scorul prin Pahonțu (25), iar apoi la 2-1, în urma reușitei semnate de Codroiu, dintr-o lovitură de cap (60). Pentru adversar, golurile au fost marcate de Roșu (40, 65) și Voican (84). Partida de pe sinteticul de pe “Metaloglobus” a reprezentat un nou test util pentru elevii lui Cristi Bălașa, cu aproape o lună înainte de startul returului de campionat. Sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11.00, elevii lui Bălașa vor înfrunta pe CS Blejoi, liderul Ligii A din Prahova.

Metaloglobus București – FC Aninoasa      3-2 (1-1)     

Marcatori: Roșu (40, 65), Voican (84)/ Pahonțu (25), Codroiu (60).

Metaloglobus: Geantă – Săftescu, Lică, Caramalău, Negotei – Popa, Stângă, Roșu, Potocea – Niculae, Bilciurescu: Au mai jucat: Gherasim – Voican, Sava, Răileanu, Mihai, Robu, Asanache. Antrenor: Alin Chița.

Aninoasa: Grigore – Marina, Neaga, Pahonțu, Diță – Călinescu, Grigorescu, Blas, Nedelea – Maican, Codroiu. Au mai jucat: G. Matei, Năstase, Dinu, Braghidin. Antrenor: Cristi Bălașa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele