Premieră: Centru de Medicină Regenerativă la Voinești

Publicitate

La Voinești s-a deschis Centrul de Medicină Regenerativă “Alpha Medica”, proiect cu capital 100% românesc!

Invitat special la deschiderea instituției a fost dr. Bansal Himanshu, din India, aflat în premieră în România. Dr. Bansal Himanshu este implicat activ în dezvoltarea tehnicilor celulare regenerative încă din 2007, dezvoltând constant protocoale terapeutice integrate pentru afecțiunile neurologice, osteo-articulare, cardio-vasculare, infertilitate, autism.

Colaborator al Centrul de Medicină Regenerativă ”Alpha Medica”, dr. Himanshu Bansal se va afla în România, la Zilele Porților Deschise la Alpha Medica, pentru ca cei care doresc să beneficieze de cele mai bune analize și de un plan terapeutic personalizat.

Zilele Porților Deschise vor avea loc în perioada 18-21 noiembrie.

Cel mai nou Centru de Medicină Regenerativă ”Alpha Medica” este specializat în terapii celulare regenerative, terapie cu laseri de joasă frecvență, oxigenoterapie hiperbară și intravenoasă, estetică și rejuvenare facială.

Parteneriatele cu clinici de renume din numeroase țări europene, precum Germania sau Austria, dar și din India și strânsa legătura cu oameni de știință care activează în domeniul medicinei celulare fac din Alpha Medica un centru medical important în zona est-europeană, ce promite abordări terapeutice în patologii care, până astăzi, erau inaccesibile: boli cardiovasculare, afecțiuni neurologice, pulmonare, diabet, infertilitate.

Echipa este tânără și performantă, mereu la curent cu ultimele tehnologii, cu un nucleu bine conturat, ce pornește de la motto-ul ”Inovăm pentru sănătate”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!