Premieră absolută pentru Târgoviște și pentru Teatrul Tony Bulandra. ”Îngrijitorul”, spectacol invitat

Publicitate

Vineri, 4 octombrie, de la orele 19, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, va avea loc o premieră mai puțin obișnuită.

Este vorba despre spectacolul ”Îngrijitorul”, după Harold Pinter, în regia lui Alexandru P. Rusu, cu scenografia și costumele – Alexandra Constantin.

De ce este o premieră mai puțin obișnuită? Pentru că ”Îngrijitorul” este un spectacol bucureștean invitat pentru prima oară în sala Teatrului Tony Bulandra și în fața publicului târgoviștean. Bazat pe un text al celebrului dramaturg Harold Pinter, premiat cu Premiul Nobel pentru această piesă.

Nu a fost montat niciodată pe scena de la Tony Bulandra, deci este o premieră absolută pentru publicul din Târgoviște.

”Îngrijitorul” s-a jucat la UNATC ca spectacol de licență în iunie 2018, apoi in Micro-stagiunile stArtAct de la unteatru și ARCUB (august-septembrie), iar acum trece o nouă graniță, luîndu-și soarta în mâini la Teatrul de Artă.

Este singurul spectacol studențesc care a reușit să se joace în mai multe spații, nu doar cel al școlii, care merge mai departe devenind independent și care poate constitui un precedent pentru tinerii autori de teatru.

În distribuție: Vlad Teodorov ,Daniel Nuță, Iulian Burciu.

”Un spectacol ce ridică problemele vieții din fiecare zi (mai puțin mediatizate sau pronunțate), problemele despre care nu avem curaj să vorbim pentru că sunt mult prea personale, prea din interiorul nostru și e mai confortabil să nu ne deschidem. Un spectacol despre dorință, despre vise, despre frică, frica de a alege o cale sau alta, de a accepta cine suntem, fuga de propriile gânduri, emoții, fuga de noi înșine, despre o goliciunea interioară care sapă și împietrește totul în jur”, transmit organizatorii.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!