Prăpăd pe drumurile publice din Dâmbovița! Polițiștii au aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 163 990 de lei

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Polițiștii dâmbovițeni de la rutieră au efectuat o acțiune cu efective mărite pentru siguranța și ordinea publică la nivelul județului Dâmbovița.

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat patru infracțiuni și au aplicate sute de sancțiuni contravenționale a căror valoare s-a ridicat la 163 990 de lei. Conform unui comunicat de la IPJ Dâmbovița, oamenii legii au reținut și 11 permise de conducere.

“La data de 10 decembrie a.c., polițiștii de la rutieră, sprijiniți de colegii de la ordine publică, au acționat pe raza județului pentru prevenirea  și combaterea accidentelor de circulație în care sunt implicați bicicliștii.

În urma activităților din teren, polițiștii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 354 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 163.990 de lei.

Din totalul amenzilor, 154 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație de către persoanele care se deplasează pe bicicletă.

De asemenea, polițiștii au reținut și 11 permise de conducere”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!