Povestea tristă a bebelușului care a fost bruscat de o asistentă la Spitalul Județean din Tȃrgoviṣte. Cine sunt părinţii lui şi de ce l-au abandonat

Sursă foto: dambovitanews.ro
Publicitate

Ştefan Khalil
Viața bebelușului Anghel Ionuț Adrian a fost una grea de la început. Băiețelul s-a născut pe data de 4 iulie 2017, venind pe lume mai devreme după ce mama sa a fost lovită de o mașină.

Imediat ce femeia a fost adusă la Urgențe, medicii au hotărât să o ducă pe femeie direct în sala de operații, pentru a-i se face cezarianặ, deoarece sarcina îi era pusă în pericol.
Atunci când a venit pe lume, medicii au descoperit că nou-născutul suferea de tetrapareză spastică, și de epilepsie. Numele părinților copilului sunt Gheorghe Mihaela Cătălina (23 ani) și Anghel Cristian Cornel (35 ani) și în ciuda faptului că nu au o situație financiară foarte bună, nu au abandonat copilul în spital după ce s-a născut și l-au luat acasă.

Pe măsură ce trecea timpul, acestora le era tot mai greu să-l susțină financiar, mai ales că bebelușul avea și mari probleme de sănătate. Pe data de 18 aprilie 2018 cei doi și-au adus copilul la Spitalul Județean de Urgențe Tȃrgoviṣte și au cerut protecție specială pentru copilul lor, prima oară făcând acest lucru mama lui, pe data de 18.04.2018, iar tatăl la 23.04.2018. Din acel moment, copilul a rămas sub îngrijirea medicilor de la Secția de Pediatrie. Micuțul a fost vizitat ultima oară acum 3 săptămâni de părinții lui, pentru ai aduce acestuia scutece. Cei doi soți mai au acasă un copil, care este perfect sănătos.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!