Portarul Iustin Popescu păstrează șanse mari de a continua la Târgoviște. “Nu exclud să revin la Chindia”. Reunirea roș-albaștrilor are loc astăzi, de la ora 10.30

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște va miza în noul sezon al Ligii a 2-a tot pe trei portari. Foarte probabil, divizionara B dâmbovițeană  va avea în componență aceeași goal-keeperi pe care i-a avut  și stagiunea precedentă.

Chiar dacă la un moment dat s-a zvonit că Iustin Popescu va părăsi Târgoviștea, acesta își dorește să continue aventura lângă Turnul Chindiei. Înainte de reunirea lotului roș-albastru situația lui Popescu este încă neclară. După ce i-a expirat împrumutul la Târgoviște, goal-keeperul a revenit la Dinamo București, formație care nu i-a în calcul menținerea sa în noul sezon. Cum nu intră în planurile lui Florin Bratu, gruparea din capitală este decisă să-l mai împrumute la Chindia pe încă un an, lucru care îi convine în mare parte și portarului de 24 ani. “Momentan, contractul meu la Târgoviște s-a încheiat. Luni (nr. astăzi) o să am o discuție la clubul Dinamo, după care o să iau o decizie clară în acest sens. Nu exclud să revin la Chindia. Situația mea este neclară”, ne-a declarat Iustin Popescu, portar care regretă și acum ratarea promovării în prima ligă cu echipa târgovișteană. “Am ratat promovarea la mustață. A fost ghinion pentru că am ajuns la loviturile de departajare. Acolo experiența jucătorilor de la Voluntari și-a spus cuvântul. La lovituri a fost loterie, iar noi am fost învinși”. Astăzi, de la ora 10,30, la stadionul “Eugen Popescu” va avea loc reunirea Chindiei pentru noul sezon competițional.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!