Pompierii de la ISU Dâmbovița, vicecampioni naționali! Vor reprezenta România la Competiția Mondială de Descarcerare și Prim-Ajutor

Publicitate

În perioada 2-4 octombrie, la Craiova, a avut loc faza națională a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, iar echipajul ISU “Basarab I” Dâmbovița s-a prezentat la înălțime. La finalul concursului, pompierii dâmbovițeni s-au clasat pe locul 2, devenind astfel vicecampioni naționali după ce s-au dovedit adevărați profesioniști în “arta descarcerării”, în proba “Descarcerea din autovehicule”.

Mai mult de atât, echipajul ISU Dâmbovița a obținut și titlul de “cea mai bună echipă de paramedici” din cadrul competiției. În urma rezultatelor obținute, ISU Dâmbovița va reprezenta România la Competiția Mondială de Descarcerare și Prim-Ajutor, ce va avea loc anul viitor în SUA.

“Lotul ISU “Basarab I” Dâmbovița a obținut locul II la faza națională a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordarea Primului Ajutor Calificat. Ca și anii anteriori, echipa reprezentativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” al Județului Dâmbovița a obținut rezultate remarcabile la faza națională a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, desfășurată în perioada 02-04 octombrie, în municipiul Craiova. Dovedind încă o dată că sunt printre cei mai buni, adevărați profesioniști în “arta descarcerării”, pompierii dâmbovițeni au devenit vicecampioni naționali la proba de “Descarcerarea din autovehicule”, obținând și titlul de “Cea mai bună echipă de paramedici” din cadrul competiției. Ca urmare a rezultatelor obținute, echipajul dâmbovițean s-a calificat la Competiția Mondială de Descarcerare și Prim-Ajutor ce se va desfășura anul viitor în SUA.

Componența lotului dâmbovițean a fost următoarea:

-șef de lot: Lt. Col. Matei Florin;

– antrenor: Lt. Pisău Ion.

– concuresți: plt. adj. Măntescu Eugen, plt. adj. Paraschiv Adrian, plt.adj. Dumitrache Giorgian, plt.adj. Guran Cătălin, plt. maj. Costache Marius, plt. maj Talaz Cosmin, plt. maj. Măruță Alexandru, plt. adj, Enache Carol.

Felicitări tuturor pentru efortul depus și rezultatele obșinute și mult succes la competițiile viitoare!”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!