Polițiștii din Dâmbovița au intervenit la 33 de evenimente în 24 de ore

Foto arhivă
Publicitate

Pentru că siguranţa cetăţenilor reprezintă o prioritate, poliţiştii dâmboviţeni au acţionat în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunităţi.

Poliţiştii din Dâmboviţa au acţionat, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului judeţ, alături de celelalte structuri cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

În acest interval de timp, poliţiştii au desfăşurat 7 acţiuni punctuale şi au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 28 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 20 de infracţiuni, faţă de o persoană fiind dispuse şi  măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 353 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 97.915 lei.

În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţişti în domeniul siguranţei rutiere, au fost reţinute 7 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetăţenilor că poliţiştii acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, sunt pregătiţi să intervină atunci când situaţia o impune.

Biroul de presă al IPJ Dâmbovița

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!