Poftă de gol în amicale pentru “Popică”! Daniel Popa, unul dintre principalii gogheteri ai lui Dinamo în cantonamentul din Polonia

Publicitate

Ionuț Parghel
Dâmbovițeanul Daniel Popa s-a simțit foarte bine în stagiul de pregătire pe care Dinamo București la efectuat în Polonia. Atacantul de 23 de ani a reușit să fie unul dintre principalii marcatori ai echipei antrenate de Florin Bratu în meciurile amicale programate în cantonamentul polonez.

La capătul a patru meciuri susținute de “câini”, “Popică” și-a trecut în cont două goluri, la fel ca Hanca și Nistor. După ce și-a arătat colții în testele de verificare, Popa este încrezător că va juca mai mult decât a făcut-o sezonul precedent în linia de atac a dinamoviștilor. În returul campionatului trecut, dâmbovițeanul fost unul dintre principalii marcatori din angrenajul dinamovist. Popa a ajuns la Dinamo în urmă cu doi ani de la Chindia Târgoviște. În schimb, în vara anului trecut, “Popică” a fost împrumutat de Dinamo la FC Botoșani pentru o jumătate de sezon. Pe lângă Dinamo și Chindia, alte formații la care a mai jucat în carieră Popa sunt FCM Târgoviște și Atletic Fieni. Pe de altă parte, în această vară, în lotul lui Dinamo au ajuns Denis Ciobotariu și Mihai Neicuțescu, jucători cărora le-a expirat contractele cu Chindia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!