Podul de la Pucioasa, readus în atenția ministrului Cuc. ”Lucrările nu au început şi nici nu ştim când vor fi demarate!”

Publicitate

”În Dâmboviţa, situaţia infrastructurii rutiere aflată în administrarea CNAIR nu este nici pe departe satisfăcătoare”, a declarat deputatul dâmbovițean Corneliu Ștefan, care a adresat o interpelare ministrului Transporturilor având ca subiect podul de la Pucioasa.

Parlamentarul avertizează că podul provizoriu nu construit la Pucioasa, pe DN 71, nu va mai putea face faţă multă vreme traficului aglomerat şi autovehiculelor de mare tonaj care îl traversează în drumul spre Fabrica de Ciment de la Fieni sau, mai departe, peste munţi, la Sinaia şi Braşov.

„Să nu aşteptăm să se întâmple o tragedie! Acest pod a fost o soluţie de moment, pentru a nu se circula alternativ sau, mai rău, pentru a nu se închide traficul pe DN 71, la intrare în Pucioasa dinspre Târgovişte, până când se va interveni şi va fi reabilitat, consolidat şi modernizat podul principal peste pârâul Bizdidel. Din păcate, lucrările la acest obiectiv nu au început şi nici nu ştim când vor fi demarate! Mai marii CNAIR au montat indicatoare de restricţie. Traficul spre Sinaia se realizează pe podul provizoriu, iar spre Târgovişte pe podul care aşteaptă parcă zadarnic reparaţiile. Şi niciunul dintre ele nu mai prezintă siguranţă pentru circulaţia rutieră!” – este avertismentul deputatului dâmbovițean pentru ministrul Cuc.

Totodată, parlamentarul Corneliu Ștefan îi reamintește ministrului că a văzut la fața locului situația podului de la Pucioasa și consideră că trebuie acţionat înainte să se întâmple o nenorocire: ”Vă solicit să vă implicaţi ferm pentru urgentarea lucrărilor de consolidare a podului principal” – este mesajul deputatului pentru oficialul de la Transporturi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!