PNL rămâne fără un nume greu! Cezar Preda, deputat de Dâmbovița, și-a anunțat retragerea din viața politică

Publicitate

Unul dintre cei mai vechi reprezentanți au Partidului Național Liberal, buzoianul Cezar Preda, a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că se retrage din politică.

Deputatul PNL de Dâmbovița a precizat că avut o discuție cu președintele PNL, Ludovic Orban, căruia i-a transmis că are un proiect personal. Pe de altă parte, Cezar Preda a devenit, în ultimul an, unul dintre politicienii PNL care a refuzat linia de comunicare a partidului, criticând frecvent deciziile șefilor săi ierarhici, dar și al guvernului condus de Orban.

“Nu-mi doresc să mai candidez. Sunt de două decenii la vârful politicii. E momentul să vină oamenii tineri. Am vorbit cu premierul, i-am spus că am proiectul meu. E un proiect care depinde de succesul partidului meu”, a declarat Cezar Preda, în acdrul unei emisuni realizate de Victor Ciutacu, la România TV.

Deputatul de Dâmbovița a pus pe tapet ideea retragerii din viața politică încă martie 2018, într-o conferință de presă susținută la Târgoviște. El a spus atunci că nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar pentru că va ieși la pensie.

Cezar Preda a fost vicepreședinte și prim-vicepreședinte al Partidului Democrat, apoi al Partidului Democrat Liberal și, din 2014, al Partidului Național Liberal (după fuziunea PDL cu PNL), deputat de Buzău între 2004 ți 2016, ales apoi în 2016 ca deputat de Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!