Pilates Reformer la Avenue Dee din Târgoviște!

Publicitate

Avenue Dee  îți poate oferi din această săptămână experiențe de neuitat și “reformer-atoare!” Salonul de remodelare corporală și rejuvenare facială din Târgoviște îți propune cel mai renumit și eficient echipament cu ajutorul căruia puteți executa exerciții de Pilates.

Așadar, la început de sezon estival, Avenue Dee te întâmpină cu Pilates Reformer, iar exercițiile sunt recomandate tuturor, chiar și femeilor însărcinate. Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela că puteți efectua o gamă variată de exerciții și că sunteți mereu asistat de un instructor specializat. Puteți efectua exerciții pe spate, stând în genunchi și în picioare.  Exercițiile pilates lucrează mușchiul din interior, spre exterior, iar rezultatele poate vin un pic mai lent, dar sunt extrem de eficiente. La pilates, așa cum și Joseph spunea”în 10 ședințe începi să te simți astfel, în 20 de ședințe vezi schimbări la corpul tău și în 30 de ședințe văd și ceilalți cum s-a schimbat corpul”.

Exercițiile de pilates sunt menite să angrenez întreg corpul. Beneficiile exercițiilor de pilates sunt: crește forța musculară, coordonare, elasticitate, echilibru static și dinamic, corecture postură și grație, dispariția sau atenuarea durerilor de spate, abdomen plat și spate puternic, fese și coapse tonifiate, flexibilitate și control asupra corpului, echilibru, stare de bine, etc.

Pilates este un sistem de exerciții fizice, iar numele acestuia este dat de numele iventatorului Joseph Pilates, un fost sportiv german, care s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate încă din copilărie. Acesta a fost inițiat de tatăl său, fost gimnast. În cariera lui sportiv, acesta a realizat că stilul de viață modern, postura greșită și respirația incorectă duc la probleme grave de sănătate. El a studiat yoga și mișcările felinelor și a inventat astfel o serie de exerciții care să combată probleme de sănătate precum durerile de spate, dar și să tonifieze musculatura și să corecteze postura corpului.

Astfel, peste 25 de milioane de oameni din întreaga lume practică pilates. Printre acești oameni se numără campioni olimpici, fotbaliști, modelele Victoria’s Secret, cântăreți și actori de la Hollywood, precum Lady Gaga și Madonna.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe strada I.C Brătianu (vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița), din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!