Pilates Reformer, antrenamentul care te cucerește la salonul Avenue Dee din Târgoviște

Publicitate
Distribuie

La salonul Avenue Dee din Târgoviște poți găsi cel mai renumit și eficient echipament cu ajutorul căruia puteți executa exerciții de Pilates. Cu ajutorul echipamentului Pilates Reformer vei avea parte de un antrenament eficient și inedit.

Pilates Reformer reprezintă un echipament inovator cu ajutorul căruia se execută un antrenament complex. Ședințele sunt particulare, antrenamentul fiind creat special pentru fiecare persoană și susținut în permanență de un instructor certificat.

Antrenamentul Reformer a câștigat tot mai multă popularitate în România, fiind promovat de multe vedete, deoarece acest tip de antrenament este foarte bun, extrem de sigur pentru cel care îl execută și foarte eficient: obții un abdomen puternic, picioare suple sau brațe tonifiate.

Avantajul antrenamentului la acest aparat este acela de a efectua o gamă variată de exerciții. Puteți efectua exerciții pe spate, stând în genunchi, în picioare sau chiar atârnați de brațele de susținere.

Beneficiile antrenamentului Reformer: creșterea forței, îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea, îmbunătățește coordonarea și echilibrul, riscul de accidentare este redus deoarece ești mereu sub supravegherea unui instructor, ajută la tonifierea profundă a musculaturii.

Printre rezultatele acestui antrenament pe Reformer menționăm controlul complet al corpului și un grad extrem de ridicat de forță abdominală, prin urmare un abdomen plat, tonifiat așa cum ne dorim cu toții.

Și, în final, foarte important de precizat este faptul că vei participa la un antrenament distractiv și plăcut, ceea ce te va ajuta foarte mult să fi motivat și dornic în tot ceea ce faci.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului Avenue Dee, aflat pe Calea Domnească, nr. 191, (fostul Cocodrilo), din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!