PETIŢIE ONLINE: Se cere pedeapsă aspră pentru tinerii din Dâmboviţa care au dat foc unui căţel. S-au strâns deja peste 9000 de semnături

Publicitate

“INCHISOARE PENTRU TINERII CARE AU INCENDIAT UN CAINE IN JUDETUL DAMBOVITA!!” este titlul petitiei demarate pe platforma petitieonline.com. S-au strans deja peste 9000 de semnaturi.

“Cerem pedepsirea cu inchisoarea celor doi tineri care au incendiat un catelus in Dambovita sat Laculete !! Imagini de o cruzime de neimaginat ne-au fost transmise la redacție de către un telespectator revoltat! Un cățeluș este incendiat fără milă de către un adolescent. Telespectaorul susține că imaginile au fost filmate la Lăculeţe, în județul Dâmbovița. Tânărul care dă foc câinelui este filmat de un alt adolescent, care se amuză copios pe seama gestului groaznic făcut de către prietenul său. Mai întâi, individul a stropit cu benzină cățelușul, iar apoi i-a dat foc cu ajutorul unei brichete. Gestul groaznic i-ar putea costa scump pe tinerii implicați, aceștia putând fi acuzați de cruzime față de un animal neajutorat.”

Petitia poate fi semnata aici: INCHISOARE PENTRU TINERII CARE AU INCENDIAT UN CAINE IN JUDETUL DAMBOVITA!!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!