Peste 270 de sportivi vor participa la prima ediție a Cupei Rotary la înot, găzduită de Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

Publicitate

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște va găzdui, sâmbătă, 2 noiembrie, prima ediție a Cupei Rotary la înot, o competiție adresată copiilor născuți între 2001 și 2013.

Competiția se anunță a fi una interesantă atâta timp cât vor lua parte peste peste 270 de sportivi, ce vor reprezenta 14 cluburi din țară. La startul ediției inaugurale a concursului se vor regăsi și înotători de la câteva cluburi târgoviștene, precum CSM Târgoviște, Contratimp, CS Anyo Aqua sau DanCos. De asemenea, la start vor ajunge și înotători de la clasele cu profil sportiv din cadrul liceelor din Titu, “Goga Ionescu” și “I.C. Vissarion”. Competiția va cuprinde două reuniuni, prima, cu începere de la ora 09.00, iar a doua, cu începere de la ora 14.00.

Potrivit unuia dintre organizatori, începând de anul aviitor, Cupa Rotary se va regăsi în calendarul oficial al Federației Române de Natație și Pentlaton Modern. “Sâmbătă vom avea parte de ediția inaugurală a competiției. Ne dorim să fie o ediție de referință. La start se vor regăsi mai mulți sportivi, ce vor reprezenta mai multe cluburi din țară. Prima ediție va fi una pregătitoare pentru concursurile naționale ce vor urma, în schimb, de anul viitor competiția va fi trecută în calendarul Federației Române de Natație și Pentlaton Modern”, ne-a declarat Gheorghe Tzitzeclis, coordonatorul principal al întrecerii.

Organizatorii competiției sunt Complexul Turistic de Natație, Primăria Târgoviște, CSM Târgoviște și Clubul Rotary.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!