Peste 10 ani de închisoare pentru un bărbat care şi-a abuzat sexual cele două fiice minore. Trebuie să plătească şi daune morale

Sursă foto: zdp.ro
Publicitate

Ploiesteanul care si-a abuzat ambele fiice a primit 10 ani inchisoare! Inițial, el primise doar 1 an și 2 luni, pentru că nu se considerase că a comis viol. Sorin Costin Iana a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare de către Curtea de Apel Ploiești, care l-a găsit vinovat nu doar de corupere sexuală, ci și de viol în formă continuată.

Inițial, el primise o pedeapsă de numai un an şi două luni de închisoare, la Judecătoria Ploiești, fiind găsit vinovat pentru corupere sexuală a minorilor în formă continuată. În urma apelului formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, magistrații de la Curtea de Apel au modificat sentința și au înăsprit pedeapsa.

Conform deciziei definitive, Sorin Costin Iana nu are voie să se apropie de cele două minore sub nicio formă, nici la locuință, nici la școală și nici în alte părți unde victimele desfășoare activități sociale, în următorii 5 ani, și-a pierdut dreptul de tutore și a fost decăzut din calitatea de părinte. De asemenea, trebuie să plătească 110.000 lei ca daune morale celor două victime ale sale. Inculpatul a fost deja dus la un penitenciar de maximă siguranță, unde își va ispăși pedeapsa.

Sursă: zdp.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!