Percheziții în localitățile Titu, Găești, Uliești și Doicești, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Publicitate

Vineri de dimineață, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au descins la locuințelor mai multor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, perchezițiile au fost desfășurate în patru localități din județul nostru: Găești, Titu, Doicești și Uliești.

În dimineața zilei de 07 august 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de la Poliția Municipiului Târgoviște și Poliția Orașului Găești, au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza localităților Găești, Titu, Doicești și Uliești, la locuințele mai multor persoane bănuite că ar fi deținut fără drept arme letale și neletale.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit o armă neletală supusă autoizolării, respective o pușcă cu aer comprimat.

De asemenea, au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediile unităților de poliție pentru audieri.

Activitățile au fost realizate în cadrul a patru dosare penale ce au ca obiect săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, ancheta în cauză fiind demarată în luna august a acestui an.

În cadrul acțiunii, polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dâmbovița, Argeș, Sibiu și Vâlcea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!