Percheziţii cu luptători SAS şi criminalişti în Târgovişte! Au fost ridicate arme, bani şi bijuterii. Persoanele vizate sunt acuzate de cămătărie, şantaj şi lipsire de libertate

Foto arhivă
Publicitate

Ieri, 21 martie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgoviște, sprijiniți de efective de la ordine publică, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Târgoviște, la cinci persoane vizate de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și cămătărie, fapte comise în perioada 2018-2019.

De la domiciliile bănuiților au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe arme albe, bijuterii și bani.

Au fost puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru audieri și pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun.

În cauză, activitățile sunt coordonate și supravegheate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!