Pentru a doua oară dublu campion al României în acest an! Radu Papoe, pe cele mai înalte culmi și la Naționalele de vară U16. “Este un sportiv desăvârșit”

0
Publicitate

Ionuț Parghel
Radu Papoe a bifat o nouă performanță remarcabilă. Tenismenul Clubului Sportiv Târgoviște a devenit, ieri, dublu campion al României a Naționalele de vară Under 16, desfășurate la Oradea. Târgovișteanul a intrat în posesia celor două medalii de aur după ce a avut parte de un parcurs ireproșabil pe întreaga durată  celor două concursuri.

La simplu, Papoe a terminat pe primul loc după ce l-a învins în finală pe Bogdan Manole (SCM Bacău), la capătul a două seturi identice, 6-1, 6-1. În schimb, la dublu, unde a făcut pereche cu Andrei Andrei (CSM București), dâmbovițeanul și-a asigurat trofeul pus în joc după ce binomul format Nicholas Ionel (Dinamo București)/ Dragoș Popeangă (AS CS Tenis Masters) a întâmpinat probleme medicale în finală și a fost nevoit să spună pas meciului din ultimul act. Câștigarea celor două medalii de aur a provocat multă bucurie și în rândul lui Sorin Erlic, antrenorul coordonator al secției de tenis a Clubului Sportiv Tâgoviște. “Radu a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni sportivi ai Dâmboviței. Este o bucurie imensă că acest copil talentat a devenit încă o dată dublu campion al României. Îl felicit în mod deosebit pentru această performanță remarcabilă. De asemenea, îi felicit și pe părinții săi care l-au susținut neîncetat în ultimii zece ani, atât material, financiar, cât și moral. Radu este un tenismen desăvârșit”, ne-a declarat  Sorin Erlic. Tot în acest an, dar în luna ianurie, Radu a devenit dublu campion al României și la Naționalele U16 de iarnă. Așadar, prin dobândirea a patru medalii de aur în doar cinci luni, Papoe a ajuns cel mai titrat sportiv dâmbovițean în prima jumătate a anului 2018.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele