Penitenciarul Găești a început o amplă campanie de recrutare a tinerilor care își doresc să dezvolte o carieră în domeniul execuțional penal

Publicitate

Ionuț Parghel
Peniteniarul Găești din județul Dâmbovița, prin intermediul Biroului de Resurse Umane și Formare Profesională și Sectorul Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar vă pune la dispoziție, din această săptămână, ativități de recrutare, informare și selecție a candidațiilor pentru admiterea în instituțiile de învățământ din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor. Se vor derula activități de recrutare în liceele dâmbovițene din Găești și Titu, dar și din localitatea argeșeană Topoloveni. Potrivit unui comunicat de presă, Administrația Națională a Penitenciarelor pune la dispoziția absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat, în sesiunea de admitere 2019, locuri la Academia Națională „Mihai Viteazul”, Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” , Școala Națională de Pregătire Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, Universitatea Națională de Apărar “ Carol I”, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre “Basarab I”, așa cum reiese dintr-un comunicat.
Penitenciarul Găesti a început campania de recrutare a candidaților pentru ocuparea locurilor cuprinse în oferta educațională a instituțiilor care pregătesc personal pentru sitemul penitenciar, anul 2019.
Începând cu 17 aprilie 2019, echipa Penitenciarului Găești, formată din personalul Biroului de Resurse Umane și Formare Profesională și Sectorul Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar va derula în unele licee din județul Dâmbovița, din localitățile Găești și Titu și localitatea Topoloveni, județul Argeș, o campanie de informare privind ocuparea locurilor vacante cuprinse în oferta de școlarizare 2019-2020 din instituțiile de învățămând aflate în subordinea Administrației Naționale a Penitenciarelor, precum și din celelalte instituții de învățământ partenere.
Cu această ocazie vor fi prezentate liceenilor pliante aparținând școlilor de ofițeri și agenți de penitenciare, promovându-se diverse alte materiale pentru tinerii interesați să dezvolte o carieră în domeniul execuțional penal.

Avantajele oferite de aceste instituții de învățământ:
Asigurarea unui climat organizațional motivant prin numeroase oportunități de realizare pe plan profesional;
Asigurarea unui loc de muncă stabil, după absolvire, prin repartizarea într-o unitate a sistemului penitenciar;
Asigurarea unei solde lunare pe timpul studiilor;
Asigurarea în condiții de gratuitate a cazării, mesei, cursurilor și asistenței medicale pe timpul școlarizării.
Informații privind concursurile de admitere se pot obține de la reprezentanții Biroului Resurse Umane și Formare Profesională, la telefon: 0245 710 254/ int. 180, sau la sediul Penitenciarului Găești, situat în localitatea Găești, pe strada Dumbrăveni, nr. 2, județul Dâmbovița.
Structura sistemului penitenciar contribuie la creșterea siguranței în comunitate prin crearea unui mediu custodial adecvat, respectând drepturile fundamentale ale individului aflat în executarea pedepselor privative de libertate, iar activitatea profesională a personalului din sistemul administrației penitenciare se desfășoară în interesul comunității prin punerea în aplicare a măsurilor dispuse de organele judiciare, în limitele competențelor stabilite de lege.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!