Pe podium la Campionatul Balcanic de cros! Diana Ivăncescu, medaliată cu argint în concursul pe echipe. “Locul 2 cu echipa e un rezultat important pentru mine”

Publicitate

Ionuț Parghel
Diana Ivăncescu a încheiat în forță Campionatul Balcanic de cros! Atleta Clubului Sportiv Târgoviște a intrat în posesia medaliei de argint la puternica competiție, după ce echipa feminină de tineret a României a ocupat locul 2 în concursul pe echipe.

Sportiva din Târgoviște a tras din greu pe durata întrecerii, iar la finalul cursei a obținut al doilea punctaj din echipă. Alături de Diana, în lotul “tricolor” pentru Balcaniada de cros – tineret s-au mai regăsit Alina Butnariu, Julia Augsburger și Cristina Daniela Bălan. Cucerirea argintului cu echipa de tineret a României a provocat multă bucurie în rândul dâmbovițencei. “M-am simțit foarte bine la această Blacaniadă. Nu a fost greu pentru că știam traseul, după ce am mai alergat și la Naționalele de cros. Pentru mine locul 2 ocupat cu echipa României reprezintă un rezultat important. Mă bucură mult că am obținut argintul cu echipa României””, ne-a declarat Diana Ivăncescu.

Desdemona Banu Ionescu: “Diana și-a îndeplinit obiectivele în acest an

Locul secund ocupat de România la Balcaniada de cros –tineret a provocat bucurie și în rândul Desdemonei Banu Ionescu, antrenoarea Dianei Ivăncescu, dar și a secției de atletism a Clubului Sportiv. “Un rezultat bun obținut de echipa feminină de tineret a României la Campionatul Balcanic. Cel mai mult mă bucură faptul că Diana a făcut tactic o cursă foarte bună. Nu am ce să-i reproșez. După acest concurs pot spune că Diana și-a îndeplinit obiectivele pentru acest an. Spun acest lucru, fiindcă 2018 a fost primul său an când a concurat la tineret”, a precizat Desdemona Banu Ionescu. Înaintea României în proba pe echipe a Balcaniadei de cros a terminat Turcia. La individual, Diana Ivăncescu s-a clasat pe locul 5.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!