Party-uri de la apus până la răsărit! Petrece în aer liber pe terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște

Publicitate

Uită de stres, uită de căldură! Sâmbătă și vineri, începând cu orele 21.30, ai parte de party-uri de neuitat la Terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște. Locația este potrivită doar pentru momente unice! Când pășești pe terasa L’isola di Sardegna simți că ai ajuns într-o oază de relaxare și răsfăț, departe de grijile cotidiene și oboseala locului de muncă.

Terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște te așteaptă week-end de week-end să te răcorești și să te relaxezi într-un cadru elegant, alături de prieteni, colegi sau familie. Aici te poți bucura de un meniu de vară delicios, asortat cu băuturi fine sau cocktail-uri răcoritoare servite ireproșabil.

Muzica bună, cele mai reci cocktail-uri și animatoarele vor da gust unei petreceri de vis, care va ține până aproape de răsărit.  La terasa L’isola di Sardegna ai parte de cele mai tari petreceri din viața ta într-o atmosferă unică. Locația este singura din județul Dâmbovița care organizează party-uri în aer liber.

Vineri seara intrarea este gratuită, iar sâmbătă seara, prețurile biletelor sunt următoarele: 30 lei (băieți) și 10 lei (fete).

Pentru a fi prezent la cele mai tari petreceri din Târgoviște, poți să-ți faci rezervare la Terasa L’isola din Sardegna, la numărul de telefon 0737 156 391. Terasa poate fi găsită pe strada Gimnaziului, nr. 21 (fosta piscină Sideco). Personalul terasei își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. De asemenea, măsurile organizatorice sunt ireproșabile.

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!