Parcul de dezmembrări Claunic s-a mutat în Târgoviște

Publicitate

Claunic Auto Dezmembrări și-a mutat sediul și întreg parcul de mașini dezmembrate în municipiul Târgoviște, pe centura orașului. Noul sediu se află pe strada Laminorului, nr.21D, vis-a-vis de Spitalul Platformă. Se află situat lângă depozitul de piese auto și centrul rent a car Claunic deschise în primăvara anului trecut.

Când vine vorba de dezmembrări în Dâmbovița dar și în țară, Claunic este una dintre cele mai bune opțiuni, cu atât mai mult cu cât oferă consultanță de specialitate și garanție pentru piesele vândute. În același timp, livrează piese oriunde în țară prin curierat rapid. Puteți verifica stocul  lor de piese second-hand pe site-ul https://dezmembraridambovita.ro/

Parcul de dezmembrări de care ei dispun este foarte diversificat, astfel ca au posibilitatea să ofere piese din dezmembrări pentru autovehicule europene și asiatice până la an de fabricație 2018. Motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteză, sisteme de transmisie, elemente de caroserie și accesorii, toate pot fi găsite la ei pentru diverse brand-uri ți modele de autovehicule: Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Opel, Peugeot, Citroen, Mazda, Toyota, Fiat, Renault, Hyundai, Lancia, Dacia, Nissan și lista poate continua.

Iar acum, totul este mult mai accesibil: indiferent că ai nevoie de un mic accesoriu la mașina ta, ori că ai rămas cu ea în pană, parcul de dezmembrări Claunic este în Târgoviște, iar angajații Claunic Dezmembrări își întâmpină  clienții într-o clădire modernă pe strada Laminorului, nr.21D.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!