Panică la Aninoasa! Proiectil neexplodat, din al Doilea Război Mondial, găsit în timpul lucrărilor de asfaltare a unei străzi

Publicitate

Panică într-o comună din apropierea orașului Târgoviște! Angajații unei societăți comerciale care executau lucrări în partea corosabilă din localitatea Aninoasa au descoperit un proiectil în pământul săpat. Obiectul periculos a fost atins de cuva unui utilaj  în momentul când se decoperta strada pentru a fi asfaltată.

Cum autoritățile au fost alertate în acest sens, la fața locului au ajuns pirotehniștii, care au scos proiectilul. “Echipa pirotehnică de la ISU “Basarab” I Dâmbovița a intervenit pe strada Vâlcea din comuna Aninoasa pentru ridicarea unui proiectil exploziv calibrul 152 mm găsit în timpul lucrărilor de asfaltare a străzii. Proveniența posibilă – din al doilea Război Mondial. Elementul de muniție a fost ridicat și transportat în vederea depozitării și distrugerii ulterioare într-un poligon specializat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!