Până mai ieri maidan, astăzi tranformată radical. Cum arată zona străzii Crăiţelor din Târgovişte

Publicitate

O nouă zonă din municipiul Târgovişte, care până acum fusese ocolită de investiţii majore, a fost transformată radical! Este vorba de zona din spatele noului Tribunal, aferentă străzii Crăiţelor şi blocului G8, care după ani buni de aşteptare a fost reabilitată şi modernizată cu fonduri proprii ale administraţiei locale.

Proiectul a presupus amenajarea parcărilor, a străzii şi a trotuarelor, preluarea apelor pluviale, modernizarea iluminatului public, dar şi a locului de joacă pentru copii, care acum dispune de echipamente noi, aparate de fitness, suprafaţă antitraumă, este împrejmuit şi păzit.
Potrivit primarului Cristian Stan, valoarea totală a investiţiei este de 500.000 lei, iar firma care s-a ocupat de proiect ste Municipal Construct.
„Administraţia locală târgovişteană tocmai a finalizat o investiţie care a vizat reabilitarea şi modernizarea locuui de joacă, de asemenea reabilitarea parcării, a străzii, a trotuarelor şi a iluminatului public. Este o investiţie care a constat în jur de 500.000 de lei, este o investiţie realizată în mare parte de Municipal Construct, o investiţie prin care această zonă, unde cred că nu se investise mai nimic de la momentul în care a fost dat în folosinţă Blocul G8, a fost în sfârşit reabilitată.
La acest moment se lucrează pe strada Urmuz, în microraionul V, de asemenea sper ca lucrările să fie finalizate acolo în această săptămână şi să trecem tot în microraionul V la strada Ion Ghica”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!