Ora de sănătate “AGER”, căutată tot mai mult de tinerii dâmbovițeni

Publicitate

Școala de Arte Marțiale Mixte “AGER” din Târgoviște a ajuns să fie tot mai căutată de elevii dâmbovițeni și nu numai. Numeroși copii aleg “AGER” fie pentru AGER Dojo, fie pentru ora de sănătate, fie pentru ora de MMA. Valorile și principiile pe care le învață de la maestrul Viorel M. Staicu și echipa sa fac din aceștia să depășească mai ușor rigorile vieții, fie că este vorba de sănătate, școală, familie și viață pesonală. Ora de sănătate a devenit o atracție extrem de importantă pentru tineri, care vor să cunoască tot mai mult despre ce înseamnă cu adevărat disciplina, curajul, loialitatea și responsabilitate în orice domeniu al vieții. Majoritatea dintre ei, la fel ca și profesorii acestora, rămân uimiți de lucrurile explicate și aplicate în “AGER”. La ora de sănătate cu toții află lucruri esențiale despre cum să deții un trup sănătos în totalitate, iar mintea reprezintă principalul “motor” al organismului. De asemenea, beneficiind de o alimentație corectă și recurgând la câteva elemente de sport în fiecare zi poți să fi un om puternic din toate punctele de vedere. Cum în această perioadă se desfășoară programul “Școala altfel”, numeroși elevi de la diferite școli și licee din Târgoviște au ales să studieze valorile, principiile și disciplina după care se ghidează Școala de  Arte Marțiale Mixte “AGER”. Pentru că la “AGER” se pune accentul doar pe lucruri valoroase în ultimii cinci ani  ora de sănătate “AGER” a fost ascultată de aproximativ 10 000  de tineri!

Mihaela Nicolae  –  profesor la Liceul de Arte “Bălașa Doamna Târgoviște

O colegă de a noastră, care este responsabilă cu activități educative în școală, ne-a trimis aici. Am venit în această prioadă fiindcă se derulează programul “Școala altfel”. “AGER” mi s-a părut o idee foarte bună pentru că noi nu avem timpul necesar, cu excepția orelor de dirigenție, să transmitem elevilor cunoștiințe cu privire la sănătate. La “AGER” am avut parte de o lecție extrem de importantă cu privire la acest lucru. Elevii au învățat aici ce să facă și cum să facă pentru a fi sănătoși în viitor. Mi-a plăcut foarte mult și cu siguranță vom mai veni aici. Le voi spune și colegilor mei să vină aici pentru a învăța. Copiii noștri au fost extrem de încântați de cele văzute și auzite la “AGER”. Este un alt mediu, în afara școlii, nu au venit aici să învețe pentru note, ci au venit să învețe pentru ei.

Ștefania Nicolae – elevă Liceul de Arte “Bălașa Doamna” Târgoviște

Îmi place foarte mult ora de sănătate “AGER”. Am venit să învăț aici despre cum trebuie să fiu responsabilă cu viața și sănătatea mea. Voi veni aici de câte ori voi avea ocazia. Aici învățăm lucruri pe care nu le învățăm la școala. Disciplina de la “AGER” este foarte importantă pentru viitorul nostru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!