Optimism în tabăra Chindiei înaintea duelului cu Petrolul Ploiești. Mihai Neicuțescu: “Avem tot ce ne trebuie pentru a câștiga acest meci”

Mihai Neicuțescu
Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște își dorește să continue seria victoriilor în sezonul de primăvară. După succesele cu FC Argeș și Aerostar Bacău, roș-albaștrii vizează să facă o nouă victimă în campionat, pentru a se apropia și mai mult de obiectivul promovării în Liga 1. Duminică, de la ora 15.00, pe teren propriu, târgoviștenii atacă toate punctele în duelul cu Petrolul Ploiești.

Cum meciul se anunță a fi unul de “foc”, dâmbovițenii vor juca doar pe cartea victoriei. Elevii lui Viorel Moldovan sunt conștienți de importanța jocului, dar în același timp sunt optimiști că pot ajunge la cel de-al treilea rezultat pozitiv în acest an. Unul dintre atacanții de pe “Eugen Popescu” consideră că formația târgovișteană poate trece de “lupii” prahoveni. “Petrolul vine după o remiză cu Metaloglobus, iar noi după o victorie cu FC Argeș. Înaintea jocului noi avem un moral bun. Va  fi un meci greu, de luptă. Cred, că noi suntem echipa mai bună și mai valoroasă. Suntem încrezători că putem trece cu bine de acest meci. Putem obține un rezultat pozitiv. Jucăm acasă, în fața suporterilor și cunoaștem foarte bine atât terenul, cât și adversarul. Avem tot ce ne trebuie pentru a câștiga. Determinarea și experiența jucătorilor vor fi atuurile noastre în acest joc. Publicul va reprezenta foarte mult pentru noi în acest meci. Împotriva unui astfel de adversar e important să avem un public cât mai numeros. Obținerea unui rezultat pozitiv cu Petrolul ne apropie și mai mult de îndeplinirea obiectivului”, ne-a declarat Mihai Neicuțescu, jucător achiziționat în iarnă de Chindia de la Dinamo București. Astăzi, de la ora 14.00, la Hotel Nova, Chindia va susține o conferință de presă, în care se va vorbi pe larg despre meciul cu Petrolul. Se pare că jucătorii care vor vorbi despre disputa cu “lupii” sunt “decarul” Liviu Mihai și eroul meciului cu FC Argeș, Mihai Leca.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!