Obiectivul promovării atârnă greu pe umerii jucătorilor de la Chindia! Daniel Florea: “Este și la noi presiune, dar trebuie să ne detașăm”

FOTO: Leczki Jozsi / MEDIAFAXFOTO
Publicitate

Ionuț Parghel
Partea secundă a Ligii a 2-a se anunță infernală pentru Chindia Târgoviște. Cum va lupta pentru promovarea în Liga I, gruparea dâmbovițeană trebuie să facă tot mai puțini pași greșiți în meciurile din sezonul de primăvară.

Chiar dacă o recunosc cu o jumătate de gură, jucătorii de pe “Eugen Popescu” simt din plin presiunea mărețului obiectiv, care este așteptat de peste 20 de ani la Târgoviște. Atacantul Daniel Florea este unul dintre puținii jucători care a scos în evidență acest aspect, pe care Chindia trebuie să-l depășească cu brio pentru a spera la o urcare în prima ligă la finalul stagiunii. “Dacă privim din punct de vedere al tradiției și ce echipe se regăsesc în serie, cu siguranță campionatul actual este foarte puternic. Sunt vreo șapte –opt echipe care au jucat ani buni în Liga I. Dacă vorbim de contracandidatele noastre directe, Petrolul Ploiești și U. Cluj, nu au nevoie de nici o prezentare. Automat este o presiune și pe noi, dar o presiune mai mare este pentru contracandidatele noastre. Acele echipe au suporteri foarte mulți, dar și pretenții mult mai mari. Noi trebuie să ne găsim cadența pe care am avut-o în turul campionatului, pe când am avut acea serie de victorii. Dacă reușim să ne liniștim, să ne vedem de jocul nostru și să nu ne intereseze adversarii, cu siguranță o să avem de câștigat. Este și la noi presiune, dar trebuie să ne detașăm de aceste lucruri pentru a ne face treaba cât mai bine”, a declarat Daniel Florea într-o conferință de presă. În turul campionatului, atacantul a reușit să marcheze trei goluri pentru Chindia. Astăzi, de la ora 14.00, pe teren propriu, Chindia va întâlni pe Aerostar Bacău, în primul meci oficial din acest an. Principala țintă a târgoviștenilor în disputa cu moldovenii va fi victoria, pentru  a se ține aproape de podiumul campionatului. Dâmbovițenii au încheiat prima  parte a campionatului pe locul 5, la doar două puncte distanță în spatele liderului Sportul Snagov.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!