Obiectiv îndrăzneţ pentru Unirea Răcari. “Avem echipă destul de puternică”. S-a mişcat foarte bine pe piaţa de transferuri

Publicitate

Ionuț Parghel
Unirea Răcari se pregătește la intensitate maximă pentru noul campionat al Ligii a 4-a. Nou-promovata din Onoare este încrezătoare că va începe în forță campionatul după ce s-a întărit substanțial în această vară. Într-un interval scurt de timp echipa antrenată de Marinică Ionică a achiziționat numai puțin de opt jucători: Alexandru Bicher, Marius Penescu, Augustin Voinea, Daniel Neagu, Bogdan Dinu, Cătălin Huțușoru, Laurențiu Plăcintă și Costin Mirescu.

“Sperăm să facem o figură cât mai frumoasă în campionat. La final ne dorim să terminăn în primele trei locuri. Cred, că avem echipă destul de puternică”, ne-a declarat Daniel Micu, delegatul Unirii Răcari. În ultimul amical, echipa din sudul județului a trecut de Comprest GIM București, cu 4-1. În prima etapă a campionatului, programată pe 18 august, Răcari va întâlni pe Unirea Bucșani, pe teren propriu. În schimb, o zi mai târziu, pe 19 august, de la ora 12.00, tot în propriul fief, Unirea va înfrunta divizionara D bucureșteană CS FC Dinamo, într-un meci amical, programat cu prilejul sărbătoririi zilelor orașului Răcari. Pe de altă parte, în luna septembrie Unirea va intra și în posesia Certificatului de Identitate Sportivă. “Am făcut toate demersurile pentru a obține CIS-ul. În septembrie vom avea acest document. Vom avea nevoie de el dacă vom termina pe primul loc”, ne-a precizat Daniel Micu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!