O tânără din Dâmbovița a fost reținută de polițiști, după ce a atacat două persoane într-un local public

Publicitate

O tânără din  Dâmbovița a fost reținută de polițiștii din Titu după ce a provocat un scandal monstru într-un local public.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, femeia este bănuită de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

Aceasta în urma unui conflict spontan, ar fi lovit și amenințat două persoane.  Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru stabilirea de măsuri preventive.

“La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore o tânără, de 22 de ani, din localitatea Miulești, bănuită de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 21 octombrie a.c., în urma unui conflict spontan, bănuita ar fi lovit și amenințat două persoane.

Totodată, aceasta ar fi provocat distrugeri unor obiecte de mobilier dintr-un local public.

Tânăra a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari (24 octombrie 2019) pentru stabilirea de măsuri preventive. A fost decisă măsura controlului judiciar, pentru aceasta”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!