O super donuterie se deschide în orașul Târgoviște! Sweet Donuts va fi inaugurată mâine, 1 iulie

Publicitate

O super donuterie se deschide în municipiul Târgoviște! Sweet Donuts va fi prima donuterie care vedea lumina zilei în orașul în care se găsește Turnul Chindiei. Inaugurarea acesteia va avea loc miercuri, 1 iulie, de la ora 09.00.

Sweet Donuts va oferi zilnic o gamă bogată de produse pentru ca tu să ai parte de o zi perfectă! În gama de sortimente se vor regăsi  o serie de delicii precum: safari dots, glazer choc, Apple dots, pink dots, tricolor ball dots, brioșe și multe altele.  Fără doar și poate, gogoșile de la donuterie vor fi ca tine: frumos crescute, dulci, cu diferite toppinguri și diferite forme!

Pe lângă acestea, la Sweet Donuts mai poți găsi răcoritoare, cafea, ceai, milkshake, pizza, plăcinte, sandwich-uri și diferite meniuri surpriză.

Mâine, în ziua inaugurării, Sweet Donuts va organiza o tombolă, cu premii surpriză, pentru toți clienții care vor cumpăra un produs.

Singura donuterie din Târgoviște poate fi găsită pe Calea Domnească, nr. 237, din Târgoviște (vis-a-vis de Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu”), de luni până vineri, între orele 07.00 – 18.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 08.00 -17.00.

Comenzi se pot face la numărul de telefon 0790 599 791.

Așadar, alege Donuteria Sweet Donuts, o locație unde nu poți cumpăra fericirea, dar poți cumpăra gogoși delicioase doar pentru gustul tău!

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!