O speranță a fotbalului din Moreni a părăsit Flacăra! Mircea Petrescu: „Pentru noi este o mare pierdere, pentru el este un pas înainte”

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni și-a pierdut săptămâna trecută una dintre marile speranțe! Juniorul Alberto Călin, originar din Filipeștii de Pădure, a ales să meargă din acest an la centrul de copii și juniori al Clubului Sportiv Universitar Craiova.

Alberto a fost timp de 7 ani component al grupelor de copii și juniori de la Flacăra Moreni și elev al Liceului Tehnologic Petrol Moreni, iar în ultimul sezon a fost jucător la grupa juniorilor C a „lupilor” de pe Cricov. Mai mult de atât, puștiul descoperit de Mircea Petrescu a fost căpitanul și golgheterul selecționatei Dâmbovița – grupa 2005. “Alberto nu va mai fi jucătorul nostru din această iarnă. El a plecat la centrul de copii și juniori de la CS U Craiova. Pentru noi este o mare pierdere, dar pentru el este un pas înainte. Alberto este un copil bun, talentat și extrem de muncitor. Are potențial enorm și poate ajunge sus. La noi a stat 7 ani, iar de acum înainte nu-mi rămâne decât să-i urez mult succes”, ne-a declarat Mircea Petrescu. Micuțul fotbalist a luat parte la un stagiu de pregătire la Mogoșoaia sub egida FRF, după ce a participat la o preselecție în cadrul proiectului “Performanța are viitor”. Alături de lotul “tricolor” a efectuat un antrenament la baza sportivă a celor de la FC Barcelona. Încă din vara anului trecut, Călin s-a aflat în vizorul lui CS U Craiova.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!