O producție a Teatrului Tony Bulandra, cea mai cunoscută tragedie a lui Shakespeare se joacă la Curtea Domnească din Târgoviște, în condiții speciale

Publicitate

Teatrul Tony Bulandra revine după mai mult de două luni de pauză, impusă tuturor instituțiilor culturale de pandemia de COVID-19.

Odată cu relaxarea măsurilor impuse de starea de urgență și de alertă, Teatrul a făcut anunțul mult  așteptat de iubitorii dramaturgiei: sâmbătă 6, sau duminică 7 iunie, începând cu orele 21:30, la Curtea Domnească din Târgoviște, vom putea urmări într-un aer liber încărcat de istorie tragedia unuia dintre cele mai puternice personaje ale lui Shakespeare, Othello.

Piesa se va juca însă în funcție de condițiile climatice, după cum ați observat vremea fiind deosebit de capricioasă în ultima perioadă.

”Othello” este o producție marca Teatrul Tony Bulandra, după William Shakespeare, în regia lui Suren Shahverdian. Scenografie: Mc Ranin și Raluca Frățiloiu, traducere si adaptare: Valeriu Andriuță.

În distribuție: Liviu Cheloiu | Andrada Fuscaș | Mircea Silaghi | Ela Ionescu | Daniel Nuţă | Ioana Farcas | Radu Campean

”Lumea lui Othello prinde viață prin viziunea regizorului armean Suren Shahverdyan care, prin montarea sa, înfățișează «cum invidia și gelozia îl pot distruge pe om, cum, atunci când dragostea se transformă în ură, tristețea întunecă mintea și sufletul, care scăpate de sub control, conduc spre un final tragic al ființei»”.

Atenție, accesul este GRATUIT, iar masca de protecție este obligatorie!

Capacitate maximă admisă este de 60 persoane (pe scaune, aranjate la minimum 2 m distanță unul față de celălalt).

Accesul publicului se va face începând cu ora 21.00, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului.

Se pot obține informații de la Agenția de bilete a Teatrului Tony Bulandra exclusiv prin: telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046; WhatsApp: 0799.759.012; E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!