O primărie şi un hotel din Dâmbovița se alătură campaniei-protest ”România vrea autostrăzi”. Vor întrerupe lucrul vineri, 15 martie

Publicitate

Pornită din Suceava, ajunsă virală în întreaga Românie. Campania-protest ”România vrea autostrăzi” a adunat firme, primari, transportatori, firme de taximetrie și taximetriști, ONG-uri care au ales ca vineri, 15 martie, la ora 15, să întrerupă lucrul pentru 15 minute, în dorința de a atrage atenția că românii vor autostrăzile promise de toate guvernele din ultimii 30 de ani.

Din Dâmbovița, se alătură oficial campaniei Primăria Răcari și Hotelul Peștera, ai căror salariați vor întrerupe lucrul pentru sfertul de oră al protestului.

Campania a fost inițiată de afaceristul sucevean Ștefan Mandachi, posesor al unui lanț de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA, cel care, cu o echipă formată din 17 oameni, a construit un kilometru de autostradă în Suceava. Singurul kilometru de autostradă din zona Moldovei care va fi și el inaugurat tot vineri, 15 martie, la ora 15.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!