O poliţistă a luat foc după scandalul plăcuţelor de înmatriculare cu mesaj “anti-PSD”. “Nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul”

Publicitate

Ştefan Khalil
O polițistă din Huṣi, județul Vaslui a transmis un mesaj viral în care îi critică dur pe cei care acuză angajații Poliției Române că ar fi primit bani de la contribuabili. Totut a început în urma scandalului legat de numerele de înmatriculare anti-PSD.

Polițista Maria Chetran s-a revoltat pe Facebook, adresându-le injurii celor ce comentează pe pagină ei și a făcut aluzie la premierul Viorica Dặncilặ.
“Din tot scandalul ăsta cu Poliţia Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Şi dacă tot am în listă pulifrici din ăştia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniştii mele) nu ieşiţi voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricăi şi să vă şi nominalizez? Respect!!! #mândrăcăsuntpoliţistă”, a scris poliţista pe contul său de Facebook. Sursa Observator.
La doar cȃteva ore dupặ postarea mesajului, Maria Chetran ṣi-a închis contul de Facebook, din cauza criticilor primite.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!